Διαδικτυακά Εργαστήρια Framework for the Digital Transformation of Government Services

22 Μαΐου 2023
Διαδικτυακά Εργαστήρια Framework for the Digital Transformation of Government Services

Γενικές Πληροφορίες

ανά
3887 3887 people viewed this event.

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής διοργανώνει διαδικτυακά εργαστήρια όπου θα παρουσιαστούν από τα μέλη της ομάδας του Digital Services Factory, βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες (lessons learned), για το πλαίσιο ανάπτυξης «Framework for the Digital Transformation of Government Services».

Τα εργαστήρια θα καλύψουν εξειδικευμένη θεματολογία.

 

22/5/2023

09:00 – 10:20 User-Centered Design (UCD) & Service Design

10:45 – 11:15 Content Design

11:30 – 13:30 User Research (UR)

13:40 – 15:30 Interaction Design

23/5/2023

09:30 – 10:30 Architecture and Infrastructure

10:50 – 12:10 Service Development

12:30 – 13:00 Testing Process

13:30 – 14:30 Performance Framework (KPIs)

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για το πρόγραμμα των εργαστηρίων πατήστε εδώ 

Οργανωτές
Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής έχει ως αποστολή την δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και φιλικού προς τον πολίτη κράτους και μίας δυναμικής ψηφιακής οικονομίας όπου κάθε πολίτης και κάθε επιχείρηση θα ευδοκιμούν και θα ευημερούν. Παράλληλα, κύριο μέλημά του αποτελεί η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ενδυνάμωση της θέσης και της φωνής της Κύπρου σε καίρια ζητήματα στα κέντρα λήψης αποφάσεων στον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο. Όραμα του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, είναι να καταστεί η Κύπρος μια δυναμική και ανταγωνιστική οικονομία με βασικούς πυρήνες ώθησης την έρευνα, την επιστημονική αριστεία, την καινοτομία, την τεχνολογική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα και να αποτελέσει περιφερειακό κέντρο στους βασικούς αυτούς τομείς.

Συντονιστές
ΙΜΗ

Η IMH είναι κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Σε ετήσια βάση η ΙΜΗ διοργανώνει πέραν των 200 συνεδρίων, φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εταιρικές εκδηλώσεις και επιχειρηματικές βραβεύσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διοργανώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες συνάξεις επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης. Το τμήμα Business Media εκδίδει τα μηνιαία περιοδικά, IN Business και GOLD, καθώς και τα Portal IN Business και CBN (Cyprus Business News) που μαζί με τα Daily Newsletters, παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για τα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα, στα ελληνικά και αγγλικά. Στα Consumer Media περιλαμβάνονται ο REPORTER, από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και ο SUPER FM, ο υπ' αριθμόν 1 ελληνικός μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει, επίσης, σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το κάθε εργαστήριο απευθύνεται σε συγκεκριμένους επαγγελματίες

Επικοινωνία

Project Manager

Λένα Κάκκουρα

Η Λένα είναι για τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο lena.kakkoura@imhbusiness.com και +357 22505633.

Marketing Officer

Δάφνη Σταυρινίδου

Η Ανθή είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο dafni.stavrinidou@imhbusiness.com και +357 22505575.

 

Ημέρα και ώρα

22 Μαΐου 2023 @ 09:00 ΠΜ -
11:40 ΠΜ
 
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε