Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΚΕΣΕΑ) ΛΤΔ

Η εταιρεία Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΚΕΣΕΑ) ΛΤΔ αποτελεί εξειδικευμένη εταιρεία η οποία παρέχει υπηρεσίες υψηλού́ επιπέδου σε άτομα, εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και στην τοπική αυτοδιοίκηση σε θέματα συμβουλευτικής, διαχείρισης έργων, εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Αποτελείται από μια δυναμική ομάδα η οποία έχει πάντα ως κύριο μέλημά της τη δημιουργία και διατήρηση στενών σχέσεων με τους πελάτες και τη δημιουργία πρόσθετης αξίας γι’ αυτούς. Η ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας πηγάζει από τις γνώσεις και ικανότητες των στελεχών της καθώς και από την ενδελεχή έρευνα που διεξάγει για τους τομείς εξειδίκευσης της, τόσο από πηγές διεθνών πρακτικών, όσο και από τοπικές έρευνες που διεξάγει και αφορούν στην Κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία ΚΕΣΕΑ έχει υλοποιήσει στο παρελθόν και υλοποιεί μέχρι και σήμερα πολλαπλά έργα συγχρηματοδοτούμενα και μη και διαθέτει εξειδικευμένη και μακρόχρονη πείρα στα θέματα που αφορούν στη διαχείριση έργων. Μέσα από δοκιμασμένες και αναγνωρισμένες μεθοδολογίες και με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων, συντονίζει τις δράσεις έργων και τα φέρνει εις πέρας με επιτυχία. Εδώ και πολλά χρόνια, στα έργα εφαρμόζεται η μεθοδολογία που παρέχεται από το Project Management Institute της Αμερικής (ΡΜΙ), στην οποία είναι πιστοποιημένοι Project Management Professionals (ΡΜΡ), στελέχη της εταιρείας.

Μέσα από τα 15 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία ΚΕΣΕΑ έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό υλοποίησης έργων και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών: Πέραν από 200 έργα έχουν υλοποιηθεί, πέραν από 10,000 εκπαιδευόμενοι έχουν επωφεληθεί από εκπαιδευτικές υπηρεσίες, περισσότεροι από 500 οργανισμοί και εταιρείες έχουν επωφεληθεί από συμβουλευτικές υπηρεσίες και περισσότερα από 2,000 σεμινάρια και εκπαιδεύσεις έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.