3rd Food and Beverage, HORECA Business Conference

18 Ιανουαρίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
4557 4557 people viewed this event.
Δωρεάν

To «Τhe Food & Beverage, HORECA Business Conference» πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει τις βασικές προκλήσεις, νέες τάσεις κι εξελίξεις όπως και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, και να λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους decision makers.

Εισαγωγή

Η εξεύρεση και κατάρτιση προσωπικού, οι στρατηγικές Μάρκετινγκ, η εξυπηρέτηση πελατών, η ψηφιοποίηση στη βιομηχανία horeca και το booming του delivery, οι ελλείψεις στην αγορά και η αυξητική τάση του go local, η καλά εδραιωμένη πλέον τάση του Ghost Kitchen, καθώς και οι πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση στο “The 3rd Food & Beverage, HORECA Business Conference”. Στο επίκεντρο της θεματολογίας φιγουράρουν οι αλλαγές που επέφερε η πανδημία στις υπηρεσίες HORECA, αφού ο συγκεκριμένος κλάδος είναι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν πληγεί περισσότερο από τα μέτρα που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις προς αντιμετώπισή της.

Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Φιλοκύπρος Ρουσουνίδης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΠΑΣΥΞΕ

Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης είναι κάτοχος τίτλου MBA International Business από το London Southbank University του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει πολυετή πείρα σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η DHI GLOBAL MEDICAL GROUP ως Διευθύνων Σύμβουλος, η Cobalt Air ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος, το DUBAI ΕΤΑ GROUP ως Γενικός Διευθυντής και οι ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ως Γενικός Διευθυντής (Inflight Services). Ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων από τον Ιούνιο του 2020 και εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο σε αρμόδιους Φορείς όπως το Υφυπουργείο Τουρισμού, Κυβερνητικά Τμήματα, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, καθώς και σε Επιτροπές, Οργανισμούς και Συνδέσμους της Κύπρου και του εξωτερικού που σχετίζονται με την ξενοδοχειακή βιομηχανία και τον τουρισμό. Είναι Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ιταλο- Κυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Μέλος στην Παράλληλη Βουλή για την Επιχειρηματικότητα.

Ομιλητές
JOEP SONDEIJKER

FOOD & BEVERAGE CONSULTANT - SPECIALISED IN STRATEGY & OPERATIONS + FOUNDER F&B CONCEPT SOLUTIONS FDV CONSULTING, F&B CONCEPT SOLUTIONS, SPAIN

Joep Sondeijker gained his working experiences in a broad portfolio of 3, 4 & 5 starred international hospitality groups such as AccorHotels, Marriott, Okura hotels, InterContinental Hotels Group and Sircle Collection & restaurants in Europe & the Middle East. He has travelled & worked in many diverse cultural environments, majorly in destinations such as Amsterdam, Barcelona, Hamburg, Dubai, Düsseldorf, Madrid, Ibiza, London & Vienna. He has held various operational, tactical & strategic roles. Currently Joep runs his own consultancy firm and has a strategic partnership with FDV Consulting, a very well-established F&B consultancy firm in Southern Europe, based in Barcelona.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, IMR/UNIVERSITY OF NICOSIA TM

Η Χριστίνα Κοκκάλου είναι ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού ΙMR/University of Nicosia™, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και φορείς της κυπριακής πραγματικότητας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, για τη διεκπεραίωση σημαντικών Έργων ολόκληρου του φάσματος της πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικής ζωής του τόπου. Μεταξύ άλλων, υπήρξε για χρόνια Καθηγήτρια Marketing στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, κατέχει επί της παρούσης τη θέση της Γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου (ΣΕΔΕΑΚ).

ALPER ZAN

OPERATIONS MANAGER / HOSPITALITY PROFESSIONAL, UK

Alper Zan is an award-winning Hospitality Professional who has been serving his guests and his team since the age of 16 and has over 20 years of progressive experience in the Casual Dining industry. He was named “UK Restaurant Manager of The Year” in 2014 by the UK - Academy of Wine & Service / Institute of Hospitality. He has worked in brands like Via Vita Cocktail Bar & Restaurants, Living Room, Parisa Cafe Bar, and almost 10 years in the much loved iconic brand Cafe Rouge Restaurants. Most recently he worked in Welcome Break Group where he led the team to open and set up the first five UK franchised Pizza Express restaurants and managed franchised multi-brands as Operations Manager within the group. For Alper, “Hospitality is a “way of life” and not just a job!”.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΕΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, MCC BEST VALUE LTD

Ο Ιωάννης Βλαχονικολέας είναι Διευθύνων Σύμβουλος της MCC Best Value, θυγατρικής εταιρείας της METRO ΑΕΒΕ στην Ελλάδα. Η Best Value δραστηριοποιείται από το 2020 στη Κύπρο, στο χώρο της χονδρικής πώλησης μέσω του πρωτοποριακού, για τα δεδομένα της Κυπριακής αγοράς, μοντέλου αγορών Cash & Carry. Κατέχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων και έχει μια πολύπλευρη 25ετή εμπειρία στην εταιρεία METRO ΑΕΒΕ, όπου έχει περάσει από διάφορες διευθυντικές θέσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Γιώργος Δαμιανού είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου από το 2015. Είναι κάτοχος διπλώματος MCS και απόφοιτος του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου - ΑΞΙΚ. Εργάζεται στην βιομηχανία από το 1989, είναι εγκεκριμένος κριτής Α του Παγκόσμιου Συνδέσμου Αρχιμαγείρων (WACS). Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου. Υπήρξε Εκπρόσωπος Λεμεσού, Διευθυντής Εθνικών Ομάδων κ.ά. Έχει λάβει μέρος στα παγκόσμια κύπελα μαγειρικής του 2002 και 2006 και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και 2008. Έχει επίσης λάβει μέρος σε διάφορους άλλους διαγωνισμούς στην Κύπρου και στο εξωτερικό ως διαγωνιζόμενος αλλά και σαν κριτής. Σήμερα εργάζεται στην εταιρία I.H.R.S Solutions Ltd και είναι ο Διευθυντής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

COUNTRY GENERAL MANAGER, COFFEE ISLAND CYPRUS

Ο Ευάγγελος Κούλης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Επιστήμη Υπολογιστών & Πληροφορικής και έχει μακρά εργασιακή εμπειρία στον Τραπεζικό τομέα. Εντάχθηκε στο Operations Support Division της Coffee Island στην Ελλάδα, μιας από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες καφέ στην Ευρώπη, υπεύθυνος για το τμήμα Συμμόρφωσης & Υποστήριξης Δικτύου στην περιοχή της Αττικής. Έχοντας επιδείξει μια επιτυχημένη πορεία στην εξέλιξη της θέσης αυτής, ανέλαβε τη θέση του Country General Manager στην Κύπρο και τα τελευταία 5 χρόνια ηγείται της τοπικής θυγατρικής εταιρείας της Coffee Island.

ΦΑΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ο Φάνος Λεβέντης κατέχει δίπλωμα στο F/B και συμμετέχει ενεργά στη Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής και γενικότερα στη Τουριστική Βιομηχανία εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες. Έχει υπηρετήσει την Βιομηχανία από διάφορες θέσεις και υπήρξε ιδιοκτήτης γνωστών χώρων εστίασης τόσο στη Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Υπηρετεί τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής από τη θέση του Γενικού Γραμματέα από το 1997 και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ευρωμεσογειακής Ομοσπονδίας Εστιατορίων. Συνεργάστηκε με την Αναδ στη πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων. Έχει συνεργαστεί διαχρονικά με διάφορους φορείς της Βιομηχανίας τόσο στη Κύπρο αλλά και στο Εξωτερικό. Αρθρογραφεί κατά καιρούς για θέματα που σχετίζονται με την Βιομηχανία και ενίοτε καταθέτει προτάσεις και εισηγήσεις με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη της. Ο ίδιος είναι και Σεφ με ιδιαίτερη αδυναμία και ευαισθησία στη Κυπριακή Αυθεντική Κουζίνα όπου εδώ και χρόνια προσπαθεί με διάφορες εισηγήσεις να την καταστήσει μέρος της Κυπριακής Κουλτούρας και Πολιτισμού, με ταυτόχρονη ανάδειξη της Κύπρου σαν ένας Γαστρονομικός Τουριστικός Προορισμός.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΡΔΙΟΣ

COO, LOUIS HOTELS

Ο Μάριος Περδίος έχει μια εκτεταμένη εμπειρία άνω των 20 ετών τόσο στον ξενοδοχειακό όσο και στον χώρο του εστιατορίου, σε βασικές πόλεις της Ευρώπης όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Αθήνα, το Παρίσι κ.λπ., η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να κατανοήσει ανεπτυγμένα τον πολύπλευρο κλάδο της φιλοξενίας. Η εξειδίκευσή του στα Χρηματοοικονομικά στο πανεπιστήμιο Ecole Hoteliere de Lausanne στην Ελβετία, ακολουθούμενη από την εμπειρία του ως hospitality consultant, του επέτρεψε να αποκτήσει μια πλήρη κατανόηση της επενδυτικής προοπτικής του κλάδου. Τα τελευταία 12 χρόνια επιβλέπει τη συνολική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του F&B, των 25 ξενοδοχείων του Ομίλου Louis στην Κύπρο και την Ελλάδα, την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων ιδεών F&B καθώς και την επέκταση του χαρτοφυλακίου εστιατορίων a la carte του Ομίλου Louis.

ΚΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & CEO, BRAINSTORM ENTERPRISES GROUP, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ TGI FRIDAYS, HARD ROCK CAFE ΚΑΙ JAILBIRDS CHICKEN

Ο Κρις Χριστοδούλου είναι κάτοχος BSc και MSc στο Mechanical Engineering και Thermodynamics από το New Jersey Institute of Technology των Η.Π.Α.. Ακολούθως απέκτησε το MBA από το CIIM. Εργάστηκε στην Νέα Υόρκη στη θέση του Research & Consulting Engineer, στην εταιρεία The Levy Partnership, προσφέροντας υπηρεσίες για το U.S. Department of Energy. Με την επιστροφή του στην Κύπρο εργοδοτήθηκε από την Τράπεζα Αναπτύξεως στη θέση του Διευθυντή. Στην Τράπεζα απέκτησε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών αφού εργάστηκε στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και στο Τμήμα Διαχείρισης Επενδύσεων και Στρατηγικής. Έχει βραβευθεί σαν Franchisee of the Year, από τα TGI Fridays International. Βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια στο πηδάλιο του ομίλου Brainstorm Enterprises που δραστηριοποιείται στην εστίαση με τα brands των TGI Fridays, Hard Rock Cafe και Jailbirds Chicken.

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

CEO, PHC FRANCHISED RESTAURANTS PUBLIC LTD

Ο Λύσανδρος Ιωάννου είναι Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών PHC Franchised Restaurants Public Ltd που αντιπροσωπεύει αλυσίδες εστιατορίων όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Burger King, Caffe Nero, Wagamama, PAUL και Jamie Italian, λειτουργεί πέραν των 100 χώρων εστίασης σε Κύπρο και Ελλάδα και εργοδοτεί πέραν των 2500 ατόμων. Απόφοιτος του London School of Economics, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Procter & Gamble σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην Ευρώπη και αργότερα ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου στη Pepsi Cola International (Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ανατολικής Ευρώπης). Το έργο και η συμβολή του Λύσανδρου Ιωάννου στο Κυπριακόν Επιχειρείν έχει αναγνωριστεί από πολλούς οργανισμούς και εταιρείες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό κι έχει βραβευτεί μεταξύ άλλων στα βραβεία ΚΕΒΕ με το Business Leader Award (Tourism & Hospitality), ως ’Επιχειρηματίας της Χρονιάς’’ από τα Johnny Walker Man of the Year Awards, με το βραβείο ‘’Manager of the Year’’ από το περιοδικό IΝ Business και για την καλύτερη εταιρεία στον κλάδο Τουρισμός/Ψυχαγωγία/Εστίαση στα In Business Awards 2019.

ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Ph.D) είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Ηλ. Υπολογιστών και Πληροφορικής, συντονιστής του Μεταπτυχιακού προγράμματος Web and Smart Systems και διευθυντής του Εργαστηρίου Κινητών Συσκευών (MDL) στο Πανεπιστήμιο Frederick. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Πληροφορική και την Μηχανική Ηλ. Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Έσσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου. Το ερευνητικό του έργο επικεντρώνεται στην Κινητή Υπολογιστικότήτα και Έξυπνα Συστήματα, καθώς και στην βελτιστοποίηση Πολλαπλών Στόχων με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης με εξειδίκευση στην Εξελικτική Υπολογιστηκότητα. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε περισσότερα από 60 έγκριτα ακαδημαϊκά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Ο Δρ. Κωνσταντινίδης συμμετείχε/συμμετέχει σε πέραν των 30 εθνικών και Ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων αλλά και μέσω στενών συνεργασιών με δημόσιους οργανισμούς και την βιομηχανία της Κύπρου εξασφάλισε πέραν των 50 βιομηχανικών επιχορηγήσεων και δημόσιων συμβάσεων. Πρόσφατα τιμήθηκε με το εθνικό βραβείο Education Leaders για την προσφορά του στην Κυπριακή κοινωνία μέσω τεχνολογικών καινοτομιών.

RON SIMPSON

FOUNDER, THE AVOCADO SHOW, NETHERLANDS

Ron Simpson is co-founder of The Avocado Show, on a mission to create a global brand that serves unforgettable experiences and stories worth sharing. He earned his stripes building his international creative agencies, shaping big ideas and campaigns for the likes of Bacardi, Red Bull and Nike while playing an essential part in Amsterdam’s nightlife and hospitality scene. Since day one, Ron has been a driving force behind the brand as well as the company spokesperson. He is responsible for the branding, PR, storytelling, education and media at The Avocado Show, and is part of the business development team too. Ron aspires to set the new standard for hospitality brands with The Avocado Show, through leading by example and showcasing how to shape a successful and sustainable love-brand to the world.

JAMES READ

FOUNDER, GIANT PEACH, UK

James Read is the founder of Giant Peach, a leading digital marketing agency in the UK. Over the past 16 years, he has been integral in helping multiple brands within the FMGC sector reach their growth goals through digital marketing and website and e-commerce strategies. Giant Peach is a cutting-edge creative business with agility and sustainability at its core.

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΠΙΣΣΗΣ

Ιδιοκτήτης / Διευθύνων Σύμβουλος, Pissis Ltd

Ο Χριστάκης Πίσσης είναι ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρείας Pissis Ltd η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των διαφημιστικών και ξυλουργικών κατασκευών σε επαγγελματικούς χώρους. Με τα 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας του στον τομέα αυτό, κατάφερε με την συλλογική προσπάθεια της ομάδας της Pissis Ltd, να εξελίξει και να καταστήσει την εταιρεία στον μοναδικό κατασκευαστή που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση σήμανσης και επίπλωσης. Το τεράστιο και ποικίλο χαρτοφυλάκιό της εταιρείας, το οποίο αποτελείται από τις πιο εξέχουσες διεθνείς μάρκες που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά, της επιτρέπουν σήμερα να θεωρείται ο ηγέτης στον κλάδο της στη χώρα μας. Την ίδια ώρα, η Pissis Ltd, κατακυρώνεται ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές των μεγαλύτερων franchise παγκοσμίως, επιτρέποντας της σήμερα να έχει παρουσία σε 25 περίπου χώρες - σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική – λαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση τα εύσημα για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευών και την άμεση και αγαστή συνεργασία με τους πελάτες της.

Χορηγοί

Χορηγός

Best Value

Η “BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ” φέρνει στη χώρα το one stop shop, ένα πρωτοποριακό μοντέλο αγορών χονδρικής πώλησης που τοποθετεί τον επαγγελματία στο επίκεντρο των υπηρεσιών της, σε άνετους χώρους πώλησης 2.500 τ.μ., προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων, συνδυάζοντας την εύκολη πρόσβαση με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ανεξαρτήτως ποσοτήτων αγοράς και, κυρίως, την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων. Με στόχο να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών του νησιού, απευθύνεται σε επιχειρήσεις τόσο από τον κλάδο της Μεταπώλησης (Super market, περίπτερα, φρουταρίες), όσο και από τον κλάδο της Μαζικής Εστίασης και Ho.Re.Ca.

Pissis Ltd

Η Pissis Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα των διαφημιστικών κατασκευών-πινακίδων και της επίπλωσης καταστημάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων. Η εταιρεία αποτελεί τον μοναδικό κατασκευαστή στην Κύπρο που μπορεί να συνδυάσει την σήμανση και επίπλωση μιας επιχείρησης παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα του One Key Solution στους πελάτες της. Από τα πρώτα της βήματα, έγινε γνωστή για τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία και την αμεσότητα της, δημιουργώντας δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς. Εκτός από την επιτυχία που έχει εσωτερικά, κατάφερε επίσης να αποκτήσει και μια ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη παρουσία στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου.

Υποστηρικτές
EnterCy

Το έργο EnterCY: ENhancing Tourist ExpeRience in Cyprus αποσκοπεί στην τόνωση ενός από τους βασικούς πυλώνες της κυπριακής οικονομίας –αυτόν του τουρισμού- μέσω Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Το έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας (VR) και εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για κινητά, που θα στοχεύουν να προωθήσουν την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό, με την ενίσχυση της εμπειρίας των τουριστών, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την επίσκεψη τους, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι τουρίστες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Κύπρο θα μπορούν να ενημερωθούν για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, ενώ θα λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες, αξιοθέατα και υπηρεσίες, επί τόπου, βάσει της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκονται. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι τουρίστες θα μπορούν να απολαμβάνουν οπτική κι ηχητική καθοδήγηση και πλοήγηση, καθώς κι επιτόπια ενημέρωση με αφήγηση μέσω επαυξημένης πραγματικότητας (AR), αξιοποιώντας την εφαρμογή που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου. Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από το Ερευνητικό Κέντρο Frederick, στον ρόλο του συντονιστή του έργου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τις εταιρείες Cyprus Research and Innovation Center - CyRIC, Silversky3D και ΙΜΗ, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Τμήμα Αρχαιοτήτων, την Ένωση Ξεναγών Κύπρου και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Το έργο INTEGRATED/0916/0020 συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας. www.entercyprus.com/

ΟΣΙΚΑ

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) ιδρύθηκε το 1991 από 18 πρωτοπόρους επιχειρηματίες , όταν άρχισε να ανθίζει η τουριστική βιομηχανία και άρχισαν να αυξάνονται τα κέντρα αναψυχής σε όλες τις παράλιες περιοχές της Κύπρου. Με την ίδρυση της ΟΣΙΚΑ, ιδρύθηκαν κι έξι επαρχιακοί σύνδεσμοι που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής. Μέλη της προέρχονται από όλες τις κατηγορίες των κέντρων αναψυχής. Είναι η μεγαλύτερη οργάνωση στον κλάδο, τα μέλη της οποίας απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους. Η ΟΣΙΚΑ είναι ανεξάρτητη Οργάνωση με έξι επαρχιακούς συνδέσμους με πέραν των 2.000 μελών σε όλη την Κύπρο. Όραμα της ΟΣΙΚΑ να είναι ο ηγετικός εκπρόσωπος του εργοδοτικού κόσμου της Επισιτιστικής βιομηχανίας καταλύτης της κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου και της τουριστικής Βιομηχανίας.

ΠΑΣΥΚΕΔ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ. ΣΥ. ΚΕ. Δ.) ιδρύθηκε το 2020 και εκπροσωπεί 130 επιχειρήσεις που απασχολούν περίπου 5000 χιλιάδες εργαζόμενους με συμμετοχή γύρω στο 3% του Α.Ε.Π της Κύπρου. Επιπρόσθετα, είναι ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων. Εκπροσωπεί την Κύπρο στη Διεθνή Ένωση Επιχειρήσεων Νυκτερινής Διασκέδασης (International Nightlife Association) που είναι μέλος του UNWTO (United Nations World Trade Organization), Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού Ηνωμένων Εθνών. Ο πρωταρχικός στόχος του συνδέσμου είναι η προώθηση και η υποστήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση, πρόσβαση σε εξιδεικευμένους συμβούλους, ευκαιρίες συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών. Eπίσης, διασφαλίζει ότι οι επιχειρηματίες του κλάδου διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΠΑΣΥΞΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) είναι η Συνδικαλιστική Οργάνωση των Ξενοδόχων της Κύπρου, με ιστορία 85 χρόνων και ο κύριος σκοπός του είναι η προάσπιση των καλώς νοουμένων συμφερόντων της ξενοδοχειακής και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας του τόπου μας. Συμβάλει επίσης στην τουριστική ανάπτυξη της Κύπρου και την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, του τουριστικού προϊόντος και υπηρεσιών, προωθεί την αλληλεγγύη μεταξύ των Μελών του και την ανάπτυξη της συνεργασίας των τουριστικών εταίρων για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Σ.Α.Κ.) είναι ένας επαγγελματικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπό έχει να ενώσει σεφ και μάγειρες από ολόκληρη την Κύπρο σε μια από κοινού αφοσίωση στην επαγγελματική αριστεία. Ως οργανισμός, ο Σ.Α.Κ. αντιπροσωπεύει μια ενιαία φωνή σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική μαγειρική. Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου ιδρύθηκε το 1994. Έγινε πλήρες μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (WACS) το 1996 κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου της Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ. Το 2001 συστάθηκε η πρώτη εθνική ομάδα μαγειρικής με στόχο την εκπροσώπηση του Συνδέσμου σε όλα τα σημαντικά διεθνή γαστρονομικά φεστιβάλ μαγειρικής. Οι στόχοι του Συνδέσμου επιτυγχάνονται με τη συνεχή εκπαίδευση και τη συνεχή ανέλιξη των μελών του. Βασικοί στόχοι είναι να διατηρήσει και να εμπλουτίσει τα γευστικά πρότυπα της κυπριακής κουζίνας, να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποιότητας των μελών που εξασκούν το γαστρονομικό επάγγελμα στην Κύπρο, ενώ παράλληλα εξυπηρετείται και ο στόχος προώθησης της Κυπριακής Κουζίνας στο εξωτερικό. Βασικός στόχος του Σ.Α.Κ. αποτελεί και η επάξια εκπροσώπηση της Κύπρου σε όλα τα διεθνή Συνέδρια και φεστιβάλ Γαστρονομίας. Ο Σύνδεσμος διοικείται από το ενδεκαμελές εκλελεγμένο διοικητικό συμβούλιο που συντίθεται κάθε δύο χρόνια σε τακτή Γενική Συνέλευση. Η θέση του διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου διορίζεται από το Δ.Σ. κάθε τέσσερα χρόνια. Μέλη του Σ.Α.Κ, με βάση το καταστατικό, μπορούν να γίνουν όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και εκπαιδευτές που εργάζονται στην ευρύτερη επισιτιστική βιομηχανία (ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες επισιτισμού, σχολές κ.α.). Μέλη του Σ.Α.Κ. μπορούν επίσης να γίνουν οργανωμένα σύνολα ή εκπαιδευτικοί οργανισμοί. Ο Σ.Α.Κ. συμβάλλει ενεργά όχι μόνο στα δρώμενα της μαγειρικής στην Κύπρο, αλλά και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση του νησιού Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς και άτομα, αναλαμβάνει τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Σύνδεσμος Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου (Σ.Επ.Α.Ε.Κ.)

Ο Σύνδεσμος Επώνυμων Αλυσίδων Εστίασης Κύπρου (Franchises) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, μετά από πρωτοβουλία αριθμού επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και συγκεκριμένα που λειτουργούν επώνυμες αλυσίδες - Franchise. Κύριος σκοπός του Συνδέσμου είναι η προώθηση αριθμού σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ειδική αυτή κατηγορία επιχειρήσεων καθώς και η προσπάθεια για τη διαμόρφωση σωστών και εύρωστων συνθηκών λειτουργίας που θα προάγουν τον υγιή ανταγωνισμό, την παραγωγικότητα και το υγιές εργασιακό περιβάλλον.

ΣΤΕΕΚ

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΔΜΤΕΕΚ), του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, εφάρμοσε το Σύστημα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΣΤΕΕΚ) στο πλαίσιο του οποίου προσφέρονται προγράμματα Δευτεροβάθμιας, Δεύτερης Ευκαιρίας, Δια Βίου, και Ανώτερης Εκπαίδευσης. Στόχος των Προγραμμάτων είναι η εκπαίδευση, κατάρτιση και ενδυνάμωση των ατόμων (μαθητών/ριών και σπουδαστών/ριών) σε βασικές ικανότητες αλλά και σε ειδικές επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για καλύτερη αξιοποίηση ευκαιριών, καθώς και η δημιουργία κατάλληλου υπόβαθρου για περαιτέρω τεχνικές και τεχνολογικές σπουδές. www.moec.gov.cy/dmteek/steek.html

Χορηγοί Επικοινωνίας
περιοδικό GOLD

Το περιοδικό GOLD κυκλοφόρησε το 2011 ως η πρώτη αγγλόφωνη επιχειρηματική μηνιαία έκδοση στην Κύπρο. Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί ένα έντυπο που προωθεί με συνέπεια καλές επιχειρηματικές πρακτικές, με επίκεντρο την προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, αλλά επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωστικό κοινό, το οποίο απαρτίζεται από high net-worth-in-dividuals, στελέχη διεθνών επιχειρήσεων, αγγλόφωνους επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, Κύπριους και μη.

Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager

Xάρις Παττούρα

H Χάρις είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Charis.Pattoura@imhbusiness.com και στο +357 22505532.

Marketing Manager

Μικαέλα Ττάκκα

Η Μικαέλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εισηγήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες σχετικές απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση mikaella.ttakka@imhbusiness.com και στο +357 22505551.

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

18 Ιανουαρίου 2022 @ 09:00 ΠΜ -
01:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

18/01/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε