5ο Συνέδριο Φαρμακοποιών

25 Ιανουαρίου 2023
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
9239 9239 people viewed this event.

Το 5ο Συνέδριο Φαρμακοποιών στοχεύει στην παρουσίαση της νέας πραγματικότητας για τον ρόλο του φαρμακοποιού στη μετα-COVID 19 εποχή. Θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και οι τάσεις που διαμορφώνονται σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Επίσης ο σύγχρονος Φαρμακοποιός καλείται σήμερα να προσφέρει ευρείας κλίμακας υπηρεσίες τόσο ως επιστήμονας, όσο και ως πάροχος υπηρεσιών. Το Συνέδριο, μεταξύ άλλων, σκοπεύει να αναλύσει το πώς τα φαρμακεία συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και πώς οι καινοτόμες τεχνολογίες επηρεάζουν το φαρμακείο του μέλλοντος.

Εγγραφές
Πρόγραμμα

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Ομιλητές
Συντονιστής
Δρ. Χρίστος Πέτρου
Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Δρ. Χρίστος Πέτρου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού τίτλου (Φαρμακοχημεία- Φυσικά Προϊόντα, Σχεδιασμός, Σύνθεση και Ανάλυση Βιοδραστικών Ενώσεων) από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιο Πατρών και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Aπό το 2013 είναι Συντονιστής του Προγράμματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και από τον περασμένο Νοέμβριο Πρόεδρος του νεοσύστατου Τμήματος Επιστημών Υγείας. Έχει επίσης διδάξει για αρκετά χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. Προηγουμένως (2006-2013) ο Δρ. Πέτρου ήταν επικεφαλής του Τμήματος Φαρμακοεπαγρύπνησης στο Υπουργείο Υγείας της Κύπρου και από το 2010 έως το 2013 ήταν Έφορος του Συμβουλίου Φαρμακευτικής. Ο Δρ Πέτρου ήταν μέλος της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης και Αξιολόγησης Κινδύνου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων από το 2007 έως το 2014. Ήταν επίσης μέλος άλλων επιστημονικών Επιτροπών (Κυπριακή Αρχή Αντιντόπινγκ) και τώρα Πρόεδρος της Επιτροπής Βιοηθικής Αξιολόγησης Κλινικής και Βιοϊατρικής Έρευνας Α΄ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Αρχής Κατά των Εξαρτήσεων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο σχεδιασμό, την απομόνωση ή τη σύνθεση και τη βιολογική αξιολόγηση πεπτιδίων και άλλων βιοδραστικών ενώσεων.

Πλούταρχος Γεωργιάδης
Αντιπρόεδρος, Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Ο Πλούταρχος Γεωργιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου και τελείωσε το 1993. Το 1995 ανοίγει το δικό του φαρμακείο στον Στρόβολο. Το 1996 εκλέγεται μέλος του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου Λευκωσίας (ΤΦΣ).Το 1999 εκλέγεται πρόεδρος του ΤΦΣ, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Εδώ και εφτά χρόνια κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στον Παγκύπριο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ). Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής των συνεδρίων του ΠΦΣ και ο διοργανωτής της μεγαλύτερης φαρμακευτικής έκθεσης που γίνεται στην Κύπρο κατά την διεξαγωγή των συνεδρίων. Υπήρξε εκπρόσωπος του ΠΦΣ στο συμβούλιο εγγραφής ιατρικών επισκεπτών. Σήμερα εκπροσωπεί τον ΠΦΣ στο συμβούλιο φαρμακευτικής και στην επιτροπή ελέγχου τιμών φαρμάκων. Επιπλέον, είναι στο συμβούλιο φαρμάκων και στις διάφορες υποεπιτροπές αυτού όπως ειδικών αδειών φαρμάκων, χονδρικής πώλησης και κλινικών δοκιμών. Τα τελευταία δύο χρόνια εκπροσώπησε τον ΠΦΣ στην καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών ( PGEU) στις Βρυξέλλες.

Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου
Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO), Όμιλος Εταιρειών Remedica

Ο Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, είναι ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) του Ομίλου Εταιρειών Remedica. Κατέχει διδακτορικό στη Μηχανολογική Μηχανική/Αεροδιαστημική και αρκετούς μεταπτυχιακούς τίτλους σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωσιακή Συμπεριφορά και στον Έλεγχο Στατιστικής Διαδικασίας. Εργάστηκε στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία και στη Διπλωματική Υπηρεσία, όπου υπηρέτησε ως Διπλωματικός Σύμβουλος σε θέματα Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτυχε ευρύτερης αναγνώρισης από Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς (European Banking Federation, Business Europe, European Consumer Organisation) για την προσφορά του στη νομοθετική θωράκιση του θεσμικού πλαισίου της ΕΕ. Προτού αποχωρήσει από τη Διπλωματική Υπηρεσία, προχώρησε στη συνομολόγηση της Εθνικής Στρατηγικής για την έξοδο της Κύπρου από την οικονομική κρίση (2013) καθώς και στη συνομολόγηση μιας Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, και εφάρμοσε πρωτοπόρες δράσεις για την επίτευξη συνεργασίας με άλλα Κράτη στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου της Α΄ Βιομηχανικής Περιοχής Λεμεσού, και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας, διορισμένος από το Υπουργικό Συμβούλιο. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε πολλούς επαγγελματικούς συνδέσμους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Απόστολος Βαλτάς
Πρόεδρος, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ελλάδα

Ο Απόστολος Βαλτάς έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και γνώστης της αγγλικής γλώσσας. Ο Απόστολος Βαλτάς έχει ενεργή συμμετοχή στα φαρμακευτικά δρώμενα από το 1995, από όταν και εξελέγη Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου. Έκτοτε έχει έντονη παρουσία στον Φαρμακευτικό Κλάδο καθώς έχει διατελέσει: Μέλος Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. από τον Οκτώβριο του 2005 Ταμίας του Π.Φ.Σ. για το χρονικό διάστημα 2005 -2008, Αντιπρόεδρος του Π.Φ.Σ από το 2009 μέχρι το 2018, Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. από το 2018 έως και σήμερα. Από τον Μάρτιο του 2021 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ. Έχει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση καθώς υπήρξε: Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Πρόληψης και Συμβουλευτικής κατά των Εξαρτήσεων Ν. Λέσβου «ΠΝΟH» στις καίριες θέσεις: Του Προέδρου από το 2005 έως το 2009, Του Αντιπροέδρου τα έτη 2011 και 2012, Του Γραμματέα για τα έτη 1999 έως 2005 & 2009-2011, Του Μέλους του Δ.Σ από το 2012 έως το 2013 και Μέλος του Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος του Νομού Λέσβου. Από το 2015 είναι από τα πρωτοστατούντα μέλη στην Επιτροπή των Επαγγελματικών και Επιστημονικών φορέων της Λέσβου, έργο της οποία είναι η εξομάλυνση των προβλημάτων που ταλανίζουν το νησί, όπως οι μεταναστευτικές ροές.

Ιωάννης Κκολός
Φαρμακοποιός, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Μετεγκριτικών Διαδικασιών και Κλινικών Δοκιμών, Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, Υπουργείο Υγείας

Ο Ιωάννης Κκολός έλαβε πτυχίο στη φαρμακευτική από το “The Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences” στη Βοστώνη των ΗΠΑ και ακολούθως μεταπτυχιακό στην κλινική φαρμακευτική στο Univer[1]sity of London, School of Pharmacy στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει υπηρετήσει στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας για αρκετά χρόνια σε διάφορες θέσεις σχετικές με τη φαρμακορρύθμιση καθώς και ως εμπειρογνώμονας για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Στο παρόντα χρόνο είναι Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μετεγκριτικών Διαδικασιών και Κλινικών Δοκιμών των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και παράλληλα είναι υπεύθυνος για τις νομοθεσίες αφορούν στις αρμοδιότητες των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών.

Μάριος Τζιακούρης
Διευθυντής Πληροφορικής, Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας

Ο Μάριος Τζιακούρης εργάζεται σαν Διευθυντής Πληροφορικής στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας. Ασχολείται με την ψηφιοποίηση συστημάτων υγείας τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει εργαστεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ως λειτουργός πληροφορικής και σαν προγραμματιστής/αναλυτής στην Αλφα Ασφαλιστική. Οι σπουδές του περιλαμβάνουν δίπλωμα BSc στην Πολιτική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, δίπλωμα MBA/MIS από το Βόρειο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και δίπλωμα MSc στις Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Χρίστος Αναστάση
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Παρασκευαστών Γενερικών Φαρμάκων (ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.ΓΕ.Φ)

Ο Χρίστος Αναστάση είναι κάτοχος πτυχίου Χημικής Μηχανικής από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2006 εργάζεται στη φαρμακευτική εταιρεία MEDOCHEMIE LTD με υπηρεσία σε διάφορους τομείς, όπως παραγωγή, διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας, κ. ά. Σήμερα κατέχει τον τίτλο του CY Packaging Operation Senior Manager στην εν λόγω εταιρεία. Επίσης, εκτελεί χρέη προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Παρασκευαστών Γενερικών Φαρμάκων (ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.ΓΕ.Φ.) και αντιπροέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Επαλήθευσης Φαρμάκων (Κ.Ο.Ε.Φ.).

Χρίστος Χατζηπαναγής
Πρόεδρος, Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Εταιρειών Κύπρου

Ο Χρίστος Χατζηπαναγής είναι κάτοχος των τίτλων BSc in Economics από το London School of Economics και ΜΒΑ από το London Business School. Με το πέρας των σπουδών του εργάστηκε για μερικά χρόνια σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία στο εξωτερικό και με την επιστροφή του στην Κύπρο εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ την οποία υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Σήμερα ηγείται της εταιρείας Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ (VHP Ltd) από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου. Διετέλεσε μέλος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Κύπρου για περισσότερα από 10 χρόνια, και διατελεί Πρόεδρος του τα τελευταία 3 χρόνια. Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ όσο και σαν μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Κύπρου έχει αποκομίσει πολυετή πείρα στα θέματα που άπτονται του τομέα της υγείας και ιδιαίτερα του φαρμάκου.

Αντρέας Π. Χατζηπαναγής
Διευθυντής Πωλήσεων Κύπρου, Remedica Ltd

Ο Αντρέας Π. Χατζηπαναγής με την ολοκλήρωση των σπουδών του στον κλάδο Διοίκησης Επιχειρήσεων ξεκίνησε την καριέρα του ως Βοηθός Διευθυντή Μάρκετινγκ εξωτερικού και μετέπειτα Διευθυντή Μάρκετινγκ και εξαγωγών σε βιομηχανία καλλυντικών. Για 15 χρόνια διετέλεσε Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διευθυντής Κυπριακής αγοράς της φαρμακευτικής βιομηχανίας Remedica, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια κατέχει την θέση του διευθυντή πωλήσεων στην Remedica για την Κύπρο. Είναι μέλος της Παράλληλης Βουλής σε θέματα έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακής διακυβέρνησης στο τομέα της υγείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Mη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ίδρυμα Περικλής. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φαρμακοβιομηχανιών, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επάρκειας Φαρμάκων του υπουργείου υγείας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του τμήματος νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για αρκετά χρόνια, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ταμίας του CSR Cyprus για δύο θητείες, Πρόεδρος του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων Λεμεσού (JCI Lemesos), και αντιπρόεδρος του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών Executive Development Programme (EDP) του CIIM, και έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα Chief Sustainability Officer και Human Resources Management από το The Institute of Leadership & Management, UK (ILM).

Βίβιαν Ηλιάδη
CEO, NetPlanet, Ελλάδα

Η Βίβιαν Ηλιάδη σπούδασε Μηχανικός Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Αθήνας). Έχει δουλέψει από τα 18 της ως freelancer συνεργάτης σε περιοδικά και web portals, αλλά και ως ραδιοφωνική παραγωγός σε γνωστό τότε διαδικτυακό σταθμό της Αθήνας. Παράλληλα, δούλευε για 4 χρόνια στον τομέα του τουρισμού, όμως στην ηλικία των 20 αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον τομέα των ιστοσελίδων και του digital marketing. Ξεκίνησε ως γραμματειακή υποστήριξη, με τον καιρό αναλάμβανε ευθύνες τεχνικού support, στησίματος ιστοσελίδων, project management, marketing & πωλήσεων, και σχεδόν 10 χρόνια μετά αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στη NetPlanet.

Δρ. Αλίκη Πελετίδη
Λέκτορας Φαρμακευτικής Πρακτικής και Κλινικής Φαρμακευτικής, Πρόγραμμα Φαρμακευτικής Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Επισκέπτης Λέκτορας, Φαρμακευτική Σχολή, Newcastle University, UK, Πρόγραμμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Dr. Aliki Peletidi is a Lecturer in Applied Pharmacy Practice including Clinical & Social Pharmacy and Public Health at the University of Nicosia with a specialisation in developing and evaluating pharmacy-led services. She holds an MPharm and a PhD from Kingston University London. Aliki is a registered pharmacist in the UK, Greece, and Cyprus. She is a member of the Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (MRPharmS) and a FIP member. Aliki is a Senior Fellow of the Higher Education Academy (SFHEA). Besides the above role, Aliki Peletidi is the Academic Director at the Federation of Co-operative Pharmacists of Greece (ΟΣΦΕ), and she is responsible for the lifelong education/training of the Co-operative pharmacists and for the development and evaluation of pharmacy-led public health services. She is also an adjunct faculty at the Pharmacy School of the Aristotle University of Thessaloniki teaching Pharmacy practice modules. Finally, she is a visiting lecturer in the area of Pharmacy Practice and Clinical Pharmacy at the Pharmacy School of Newcastle University in the UK.

Μάριος Κουλούμας
Πρόεδρος, Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ)

Ο Μάριος Κουλούμας διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα στην ηλικία των δέκα ετών. Εργάζεται στον δημόσιο τομέα από το 1983 και από το 1993 εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Τα τελευταία είκοσι ένα χρόνια έχει συμμετάσχει ενεργά ως εθελοντής στο κίνημα ατόμων με ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις και χρόνιων ασθενών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είναι ο πρόεδρος της ΟΣΑΚ, μιας οργάνωσης- ομπρέλας που εκπροσωπεί τις εθνικές οργανώσεις ασθενών. Είναι διπλωματούχος Εταίρος Έρευνας Ασθενών και Εμπειρογνώμονας Ασθενών. Είναι ο συντονιστής της ομάδας εργασίας για την εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ενάντια στις Ρευματοπάθειες (European League Against Rheumatism- EULAR) “don’t delay, connect today” - «μην αργείς, συνδέσου τώρα» και Σύμβουλος Στρατηγικής της Μόνιμης Επιτροπής EULAR PARE. Είναι πρώην πρόεδρος και σήμερα επίτιμος πρόεδρος του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου και πρώην αντιπρόεδρος και επίτιμο μέλος της EULAR. Έχει βραβευτεί στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ρευματολογίας με Βραβείο Αξιέπαινης Προσφοράς. Διετέλεσε μέλος αρκετών εθνικών επιτροπών και πρωτοβουλιών. Σήμερα είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για την Ηπατίτιδα και πρόσφατα διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη μέλος της Επιτροπής του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Αριστείας. Επίσης είναι μέλος της Επιτροπής Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος του Κέντρου Αριστείας της Βιοτράπεζας και Βιοϊατρικής Έρευνας (CY-Biobank). Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια, διασκέψεις, ημερίδες και ερευνητικά προγράμματα τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς.

Δρ. Παναγιώτης Πέτρου
Ανώτερος Λειτουργός, Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας

Ο Δρ. Παναγιώτης Πέτρου είναι φαρμακοποιός και εργάζεται στην ομάδα φαρμάκων του ΟΑΥ ως ανώτερος λειτουργός. Είναι ο γραμματέας της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αποζημίωσης Φαρμάκων και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Φαρμάκων. Συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Enable Adherence, το οποίο προάγει την συμμόρφωση με την Φαρμακευτική αγωγή. Είναι ο συγγραφέας 56 δημοσιεύσεων στον τομέα φαρμακοοικονομίας και εστιάζεται στις οικονομικές αξιολογήσεις φαρμάκων, σε νέες μεθόδους διαμοιρασμού κινδύνου που αφορούν καινοτόμα προϊόντα και την ευρύτερη φαρμακευτική πολιτική. Έχει προσκληθεί ως εξωτερικός εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή επιτροπή στους τομείς Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας και προγράμματα δημόσιας Υγείας.

Χορηγοί

Χορηγοί

Κύριος χορηγός
Remedica Κύπρου

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και δραστηριότητα εξαγωγής σε περισσότερες από 160+ χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων, για ανθρώπινη χρήση. Η φαρμακευτική γκάμα της αποτελείται από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει περισσότερα από 350+ γενόσημα, γενικής χρήσης και μη συνταγογραφούμενα (OTC) προϊόντα. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση με αφοσίωση και ακεραιότητα και η συνεχής επένδυση για την ανάπτυξη ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης
University of Nicosia

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στο 2% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, σύμφωνα με τις δημοφιλείς πανεπιστημιακές κατατάξεις του Times Higher Education. Συγκεκριμένα, έχει καταταγεί ανάμεσα στα 501-600 καλύτερα πανεπιστήμια στην κατάταξη THE World University Rankings 2023, θέση που το τοποθετεί 157ο στην EE, 2ο στην Κύπρο και 4ο σε Κύπρο και Ελλάδα μαζί. Στον τομέα της Κλινικής και Υγείας, το Πανεπιστήμιο έχει καταταχθεί ανάμεσα στα κορυφαία 501–600 πανεπιστήμια στον κόσμο, θέση που το τοποθετεί ως 142ο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, 2ο στην Κύπρο και 6ο σε Κύπρο και Ελλάδα στον τομέα. Οι πανεπιστημιακές κατατάξεις του THE World University Rankings by Subject 2023 το κατατάσσουν επίσης ανάμεσα στα 151–175 κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών, στα 176–200 στον τομέα της Εκπαίδευσης, στα 251–300 στον τομέα της Ψυχολογίας και ανάμεσα στα 501–600 στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών. Θεωρείται, τέλος, ευρέως ηγέτης σε θέματα κρυπτοστοιχείων ενεργητικού και Blockchain, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Yποστηρικτής
IMR/University of Nicosia

Ο οργανισμός ΙMR/University of NicosiaTM αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και μελετών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002 και είναι ιδρυτικό μέλος του CSR Cyprus. Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών στους τομείς της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της εταιρικής έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα και συνθήκες σχετικά με το τί αναμένουν από τις επιχειρήσεις, οι επενδυτές, οι κυβερνήσεις, οι πελάτες, και γενικά τα ενδιαφερόμενά τους μέρη. Λαμβάνοντας αυτά τα δεδομένα υπόψιν, o οργανισμός ΙMR/University of NicosiaTM έχει επενδύσει σε μια νέα μονάδα Market Business Intelligence όπου εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών Εταιρικής Βιωσιμότητας, συνεργαζόμενη με πολλαπλές ομάδες εμπειρογνωμόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παρέχοντας νέες και καινοτόμες λύσεις με συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εξειδικευμένες αναλύσεις και οπτικοποιήσεις, ενισχύοντας την Εταιρική Υπευθυνότητα των επιχειρήσεων.

Οργανωτές
IMH

H IMH διοργανώνει σε Κύπρο και εξωτερικό, κάθε χρόνο περισσότερα από 200 συνέδρια σεμινάρια, ημερίδες και εμπορικές εκθέσεις καθώς και επιχει-ρηματικές βραβεύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς. Αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις εκ μέρους πελατών. Εξαίρετη πορεία ακολουθεί και το Τμήμα των Media. Τα μηνιαία περιοδικά IN Business και GOLD διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Η δημοσιογραφική μας ομάδα, ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο και μέσω του IN Business Portal (www.inbusinessnews.com) , και του REPORTER (www.reporter.com.cy) . Πρόσφατα στη διαχείριση της ΙΜΗ πέρασε και ο Super FM, ο πρώτος μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου. Η ΙΜΗ, το 2023, λανσάρει το αγγλόφωνο ενημερωτικό Cyprus Business News Portal (CBN), με στόχο να αποτελέσει την καθημερινή πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για ξένους επιχειρηματίες - επαγγελματίες και όχι μόνο, που διαμένουν στην Κύπρο ή επιθυμούν να μαθαίνουν για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας.Η IMH, λαμβάνει μέρος και σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συ¬νεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:
• Φαρμακοποιούς (Ιδιώτες και Κυβερνητικούς)
• Βοηθούς φαρμακείων
• Στελέχη Φαρμακευτικών Υπηρεσιών και άλλων Κυβερνητικών Τμημάτων • Διευθυντικά Στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες και Εταιρείες Εισαγωγής & Διανομής Φαρμάκων και Ιατρικών Προϊόντων & Υπηρεσιών
• Στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής και διανομής φαρμάκων και άλλων ιατρικών προϊόντων • Στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία
• Γιατρούς
• Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών
• Ιατρικούς επισκέπτες
• Ακαδημαϊκούς

Με τη Στήριξη
Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Ο Παγκύπριoς Φαρμακευτικός Σύλλoγoς (ΠΦΣ) αποτελεί Νομικό Πρόσωπο και εκπρoσωπεί όλoυς τoυς εγγεγραμμένους φαρμακoπoιoύς της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος του ΠΦΣ στη δημόσια υγεία έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τόσο με την συμμετοχή του σε όργανα λήψης αποφάσεων όσο και μέσω πολλών δημόσιων παρεμβάσεων, ενώ συμμετέχει και στα διεθνή forum όπως η Ένωση Ευρωπαίων Φαρμακοποιών (PGEU), της οποίας αποτελεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ο ΠΦΣ ως η επιστημονική έπαλξη των κυπρίων φαρμακοποιών διαχρονικά διατηρεί πάντοτε στο επίκεντρο των δράσεων και παρεμβάσεων του τον ασθενή. Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του ΠΦΣ είναι η μετεξέλιξη του φαρμακείου της γειτονιάς σε αναπόσπαστο μέρος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κάτι το οποίο θέλει να πετύχει μέσα από τη συμμετοχή στο Γεσυ.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business, συμπληρώνει 16 χρόνια πορείας, κατά τα οποία προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες του χιλιάδες παραδείγματα του ευ επιχειρείν από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, brands, εταιρικές πρακτικές και εξελίξεις. Στόχος του IN Business ήταν και παραμένει η προβολή του κυπριακού ευ επιχειρείν. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

O REPORTER έκανε τη διαφορά στα κυπριακά ψηφιακά ΜΜΕ, συνδυάζοντας την καταγραφή των ειδήσεων και την παρακολούθηση των εξελίξεων με τα δικά του, αποκλειστικά ανθρώπινα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η δημοσιογραφική συνταγή του, τον έφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας ανάμεσα στα ειδησεογραφικά Portals στην Κύπρο. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Νικόλ Κουνναφή

H Νικόλ είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο nikol.kounnafi@imhbusiness.com και +357 22505532.

Marketing Manager
Μικαέλα Ττάκκα
Η Μικαέλα είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της εκδήλωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505551 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mikaela.ttakka@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

25 Ιανουαρίου 2023 @ 02:30 ΜΜ -
07:00 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

25/01/2023
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Διαδικτυακό Γεγονός
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε