5ο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας – Εξελίξεις & Πορκλήσιες: Τα επόμενα βήματα στον πρωτογενή τομέα

24 Ιουνίου 2022
IMH

Γενικές Πληροφορίες

ανά IMH
279 279 people viewed this event.
Δωρεάν

To Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, αποτελεί την κορυφαία σύναξη των επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα βασικό πυλώνα της κυπριακής οικονομίας με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης, ο οποίος σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη μεταποιητική δραστηριότητα μπορεί να συμβάλει ακόμα περισσότερο στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας. Φέτος διεξάγεται το 5ο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας κατά το οποίο οι παρευρισκόμενοι θα συζητήσουν, θα προβληματιστούν και θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις, προοπτικές και νέες τεχνικές του κλάδου τους. Ειδικά φέτος που οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και ο πληθωρισμός ασκεί μεγαλύτερη πίεση και στον πρωτογενή τομέα, η ουσιαστική ενημέρωση των πρωταγωνιστών του είναι καθοριστικής σημασίας.

* Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση: πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος ή ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 (και σε κάθε περίπτωση δεν έχει παρέλθει η διάρκεια ισχύος του) ή πιστοποιητικού εμβολιασμού ατόμων που άρχισαν το εμβολιαστικό τους σχήμα και δεν έχει παρέλθει η χρονική περίοδος που απαιτείται για τη λήψη της 2ης ή της 3ης δόσης εμβολίου, με επιπρόσθετη προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης PCR ή Rapid test (με ισχύ 24 ωρών). Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση των πιο πάνω υπό μορφή EUDCC (QR code) για έλεγχο μέσω της εφαρμογής CovScan Cyprus. Επιπλέον, η επίδειξη αποδεικτικού στοιχείου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) κατά τη διάρκεια ελέγχου του Safe Pass, είναι η υποχρεωτική.

Ακροατήριο

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα της γεωργίας, αγελαδοτροφίας, αιγοπροβατοτροφίας, παραγωγή γάλακτος και τυροκομία, καθώς και προς επαγγελματίες από άλλους συναφείς κλάδους, όπως επιχειρηματικά στελέχη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα (τομείς παραγωγής, μεταποίησης, εμπορίας και εξαγωγής προϊόντων, εφοδιασμού και υπηρεσιών), αλλά και οργανώσεις του τομέα. Απευθύνεται, επίσης, σε εκπροσώπους από κρατικούς και ημικρατικούς φορείς.

Οργανωτής
IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 110 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Υποστηρικτές
With the Support of
DEMETRA

DEMETRA: Developing Entrepreneurial skills & tools for woMEn in agriculTure in Rural Areas με στόχο τον εντοπισμό των κενών που υπάρχουν στην επιχειρηματική εκπαίδευση των γυναικών στις αγροτικές περιοχές, καθώς και στην καλύτερη κατανόηση των υφιστάμενων αναγκών, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για να μπορούν οι γυναίκες αυτές να αναπτύξουν αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα στις χώρες που συμμετέχουν στο έργο. Επιπρόσθετα, το έργο στοχεύει στη δημιουργία προϋποθέσεων για τη συμμετοχή των γυναικών στις αγροτικές περιοχές στον αγροτικό τομέα, παρέχοντας τα εργαλεία για την εκπαίδευσή τους σε ό,τι αφορά τη αγροτική επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται να σχεδιαστεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιμόρφωσης με σχετικό εκπαιδευτικό υλικό, μια ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα και ένα πρόγραμμα καθοδήγησης (mentoring) ειδικά διαμορφωμένα για γυναίκες που βρίσκονται στις αγροτικές περιοχές και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα.

Χορηγοί Επικοινωνίας
Περιοδικό IN Business

Το περιοδικό IN Business είναι το μόνο μηνιαίο έντυπο που παρουσιάζει ένα πανόραμα της κυπριακής αγοράς, που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλους τους τομείς της οικονομίας και για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του επιχειρείν: Εμπόριο, υπηρεσίες, βιομηχανία, αγορά, νέες επιχειρήσεις, προϊόντα και καινοτομία, εταιρική κοινωνική ευθύνη, deals, ανακατατάξεις, καινούργια στελέχη και δράσεις. Έχει πρωτοστατήσει στην Κύπρο και καινοτομεί από το 2006 άλλοτε με τις εις βάθος αναλύσεις του κι άλλοτε με έρευνες και δεδομένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. www.inbusinessnews.com

πορταλ REPORTER

Μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα φέρνει κοντά σας τα τελευταία νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, το πόρταλ REPORTER είναι κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Webtv, audio, info graphics και άλλες καινοτομίες εμπλουτίζουν το περιεχόμενο του portal μας, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές desktop, tablets και smart phones. Η μεγάλη ειδησεογραφική ομάδα του πόρταλ REPORTER δημοσιεύει καθημερινά πρωτογενείς ειδήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Τα digital Μέσα της IMH περιλαμβάνουν και το application του REPORTER το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε tablets και smart phones, σε περιβάλλον IOS και Android, καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο αποστέλλεται σε 100.000 συνδρομητές. www.reporter.com.cy

Επικοινωνία

Project Manager
Petros Ioannides
Ο Πέτρος είναι υπεύθυνος για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο petros.ioannides@imhbusiness.com και +357 22505575.

Marketing Manager
Georgia Efthymiadou
Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ του συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο georgia.efthymiadou@imhbusiness.com και +357 22505575.

 

Ημέρα και ώρα

24 Ιουνίου 2022@ 10:00 ΠΜ -
02:30 ΜΜ
 

Λήξη Εγγραφών

24/06/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

 
Download Events ical

Κοινοποιήστε