ΕΥ Κύπρου

Η ΕΥ Κύπρου λειτουργεί ως έμπιστος σύμβουλος για ένα ευρύ φάσμα πελατών, από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (Υπουργεία, Οργανισμοί στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ιδιώτες και νέες ή αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες δημόσιες και πολυεθνικές εταιρείες). Η παρουσία της ΕΥ στην Κύπρο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 με την εγγραφή της πρώτης εταιρείας παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών στο νησί. Είναι μέρος της περιοχής EMEIA της ΕΥ και μία από τις 22 χώρες που απαρτίζουν την Περιφέρεια Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η EΥ Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργεί ως μία οντότητα κάτω από την περιφέρεια ΕΜΕΙΑ στην οποία δραστηριοποιούνται 102.000 επαγγελματίες. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην EY Κύπρου να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σημαντικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή και να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της σε έναν ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

Σήμερα, η ΕΥ Κύπρου έχει γραφεία σε Λευκωσία και Λεμεσό και εργοδοτεί πέραν των 330 επαγγελματιών. Είναι στενά συνδεδεμένη με τα διεθνή οικονομικά κέντρα της ΕΥ, για την ανταλλαγή εξειδικευμένων γνώσεων και εμπειριών. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να προβλέπει τις τάσεις της αγοράς, προσδιορίζει τις επιπτώσεις και αναπτύσσει σαφείς απόψεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα.

Όποιος και αν είναι ο τομέας, οι τοπικές ομάδες και το παγκόσμιο δίκτυο των επαγγελματιών τη ΕΥ Κύπρου συνεργάζονται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του πελάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *