ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

18 Φεβρουαρίου 2022
Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας, Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, IMH

Η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (ΚΑΔΔ) σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: Μεταρρύθμιση Διαχείρισης Δημόσιων Πόρων στην Κυπριακή ΔημοκρατίαΠροοπτικές και Προκλήσεις στη Λήψη Αποφάσεων, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 8:30 π.μ. -14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η παρουσίαση γνώσεων και εμπειριών από προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους σε θέματα σχετικά με τη διαχείριση της αλλαγής και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις προοπτικές και προκλήσεις που δημιουργεί η μεταρρύθμιση της Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης των Δημοσίων Πόρων στην Κύπρο για αυτούς που λαμβάνουν αποφάσεις.

H ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της σύμβασης «Μαθησιακή Υποστήριξη σε Οργανισμούς της Δημόσιας Διοίκησης για τη Διαχείριση της Αλλαγής» και εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου της Κυπριακής Ακαδημίας με τίτλο «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσιας Διοίκηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία. Η σύμβαση έχει διάρκεια 27 μηνών και υλοποιείται από την FranklinCovey, ως Ανάδοχος εταιρεία.

*Η Ημερίδα θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19, για να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και προστασία των παρευρισκόμενων. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα η είσοδος και συμμετοχή διά φυσικής παρουσίας επιτρέπεται σε άτομα που είτε έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα, είτε έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση και προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών), είτε αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 3 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας). Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με τη συμμετοχή τους δια φυσικής παρουσίας στην ημερίδα.

Εγγραφή

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Δωρεάν
-
Ομιλητές
Νικολέττα Αγρότου

Υπεύθυνη Συντονίστρια της Σύμβασης, Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης Η Νικολέττα Αγρότου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μεσαιωνικής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα Education: Policy and Practice στο Πανεπιστήμιο του Sheffield . Από το 2011 εργάζεται ως Λειτουργός Επιμόρφωσης στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης. Αρχικά, κύρια ευθύνη της ήταν ο σχεδιασμός, η διοργάνωση, η υλοποίηση και η αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης για τους νεοεισερχόμενους υπαλλήλους στη Δημόσια Υπηρεσία, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους Λειτουργούς που εργάζονταν για την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. Τα καθήκοντά της, από το 2013, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την προώθηση μαθησιακών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κατάρτιση των δημοσίων υπαλλήλων σε θέματα ισότητας, ενσωμάτωσης της διάστασης του φύλου σε όλες τις πολιτικές, καθώς και θέματα καταπολέμησης της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας.

Άνθος Χατζηπαναγιώτου

Principal, FranklinCovey Cyprus

Ο Άνθος Χατζηπαναγιώτου είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου UCL, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Cass Business School, σε θέματα Διαχείρισης Επενδύσεων. Μέσα από την εμπειρία του ως υπεύθυνος αναπτυξιακών προγραμμάτων του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού Οργανισμού της Κύπρου, σε μια περίοδο αλλαγής του επιχειρηματικού μοντέλου και πλήρους μετασχηματισμού του τρόπου λειτουργίας του, και της μετέπειτα συμμετοχής του στην FranklinCovey, ο Άνθος έχει ασχοληθεί εκτενώς με θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, διεξαγωγής εργαστηρίων ανάπτυξης δεξιοτήτων, και συντονισμού ημερίδων και παρουσιάσεων, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής της FranklinCovey και πιστοποιημένος coach στις μεθοδολογίες Conversational Intelligence του CreatingWE® Institute Αμερικής, και Solution Focused BRIEF Coaching της SolutionSurfers® Ελβετίας.

Κωνσταντίνος Πετρίδης

Υπουργός Οικονομικών

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης διορίστηκε Υπουργός Οικονομικών στις 3 Δεκεμβρίου 2019. Γεννήθηκε στη Λευκωσία την 1η Ιουλίου 1974. Αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας και υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά ως έφεδρος αξιωματικός πεζικού. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Nottingham και ακολούθως απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο - Μάστερ στην Πολιτική Οικονομία (MSc Political Economy of Transition in Europe) από τη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (London School of Economics). Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ το 2000 εργάστηκε σε θέματα εναρμόνισης στη Διεύθυνση Σχέσεων Κύπρου – ΕΕ στο Γραφείο Προγραμματισμού. Από το 2000 μέχρι το 2006 διετέλεσε Ανώτερος Λειτουργός στον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου και εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην Ευρωπαϊκή Τραπεζική Ομοσπονδία και στην Εθνική Επιτροπή Προετοιμασίας για την Υιοθέτηση του Ευρώ. Το 2006 προσελήφθη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες όπου και εργάστηκε ως οικονομολόγος στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή διετέλεσε διαπραγματευτής σε συμφωνίες απελευθέρωσης του εμπορίου μεταξύ ΕΕ και τρίτων χωρών ενώ εργάστηκε και σε θέματα δημόσιων ενισχύσεων στον τομέα των μεταφορών. Τον Σεπτέμβριο του 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Την περίοδο 2013-2017 διετέλεσε Υφυπουργός παρά των Προέδρω. Από τις 11/05/2017 ανέλαβε καθήκοντα ως Υπουργός των Εσωτερικών, μέχρι τις 3/12/2019 που διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως Υπουργός Οικονομικών.

Ρέα Γεωργίου
Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας

Η Ρέα Γεωργίου είναι η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας από τις 3 Νοεμβρίου 2010. Σύμφωνα με το άρθρο 126 του Συντάγματος, είναι η προϊστάμενη του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας. Το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας, στο οποίο εργάζεται από το 1987, είναι υπεύθυνο για την επίβλεψη της νόμιμης και υπεύθυνης διαχείρισης των χρηματοοικονομικών λειτουργιών του δημοσίου, υποστηρίζοντας τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και διασφαλίζοντας την αποτελεσματική εφαρμογή της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας είναι επίσης η Αρμόδια Αρχή των Δημοσίων Συμβάσεων στην Κύπρο. Η Ρέα Γεωργίου είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και κατέχει πτυχίο Οικονομικών.

Γιώργος Παντελή

Γενικός Διευθυντής, Υπουργείο Οικονομικών

Ο Γιώργος Παντελή είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών. Σπούδασε Οικονομικά στο Κολλέγιο Queen Mary του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημόσια Διοίκηση από το Cyprus International Institute of Management. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην εταιρεία KPMG (Cyprus) Ltd. Ακολούθως, εργοδοτήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Από το 2005 μέχρι 2015 κατείχε τη θέση του Ανώτερου Οικονομικού Λειτουργού και μέχρι το 2019 διετέλεσε Διευθυντής στο Υπουργείο Οικονομικών. Είναι μέλος της Οικονομικής και Δημοσιονομικής Επιτροπής και της Ομάδας Εργασίας του Ευρώ. Συμμετέχει στις συναντήσεις της Ευρωομάδας και του Συμβουλίου ECOFIN.Είναι μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας. Συμμετέχει στο ΔΣ της ΚΕΔΙΠΕΣ και στο Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, είναι Πρόεδρος του ΔΣ της ΣΕΔΙΠΕΣ και είναι ο επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για την Οικονομία στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επανένωση της Κύπρου.

Χρήστος Σταϊκούρας
Υπουργός Οικονομικών, Ελληνική Δημοκρατία

Ο Χρήστος Σταϊκούρας γεννήθηκε στη Λαμία το 1973. Εξελέγη Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007, του 2009, του 2012 (Μάιος και Ιούνιος), του 2015 (Ιανουάριο και Σεπτέμβριο) και του Ιουλίου του 2019. Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 ήταν Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ. Τον Ιούνιο του 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, θέση την οποία υπηρέτησε μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Από τον Φεβρουάριο 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2019 ήταν Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ. Από τον Ιούλιο του 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού Οικονομικών. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Imperial College) και Διδάκτορας στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (PhD in Banking and Finance) του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου (City University). Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διετέλεσε μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (2004-2007), Επίκουρος Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2006-2018) και επισκέπτης Καθηγητής στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Αθηνών, City και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 ερευνητικές εργασίες σε διακεκριμένα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Στο έργο του έχουν αναφερθεί επιστήμονες σε πάνω από 2.600 δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή περιοδικά. Έχει εργαστεί στην Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας και στον τραπεζικό Όμιλο Eurobank.

Κυριάκος Κόκκινος
Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Κυριάκος Κόκκινος υπηρετεί από 1η Μαρτίου 2020 ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Επικεφαλής Επιστήμονας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Προέδρος του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΣΕΚ). Είναι διακεκριμένος επαγγελματίας σε θέματα τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με μακροχρόνια διεθνή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς όπως IBM και PwC. Υπήρξε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια όπως ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) και η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι κάτοχος Executive MBA in Strategic Management από το Henley Management College (UK) και BSc & MSc in Electrical/ Computer Engineering από το New Jersey Institute of Technology (ΗΠΑ).

Stephen M. R. Covey

New York Times and #1Wall Street Journal bestselling author, International Keynote Speaker, FranklinCovey’s Speed of Trust Global Practice Leader

Stephen M. R. Covey is the former President & CEO of the Covey Leadership Center, which unders his stewardship grew to become the largest leadership development firm in the world. A Harvard MBA, Stephen has taught trust and leadership in 56 countries to business, government, military, education, healthcare, and NGO entities. He serves on numerous boards, including the Government Leadership Advisory Council - Partnership for Public Service, and he has been recognized with the lifetime Achievement Award for “Top Thought Leaders in Trust” from the advocacy group, Trust Across America/Trust Around the World.

Αντιγόνη Μακρυγιάννη

Διευθυντικό στέλεχος, Ελληνική Δημόσια Διοίκηση

Η Αντιγόνη Μακρυγιάννη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης (Bruges) και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών στα θέματα Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Μέσα από διάφορες θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Αντιγόνη έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη διαμόρφωση πολιτικής, την ενδυνάμωση της θεσμικής και διοικητικής ικανότητας του δημόσιου τομέα, το σχεδιασμό και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων με στόχο τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, και τη διαχείριση των αλλαγών σε οργανωσιακό και επιχειρησιακό επίπεδο. Διαθέτει πλούσια εμπειρία ως εκπαιδεύτρια με ομάδα στόχο στελέχη της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Patrick Leddin

Ph.D., Professor @ Varderbuilt University, Wall Street Journal best-selling author, Global Leadership Consultant

With a combination of academic, corporate, military and practical experience, Patrick is uniquely qualified to inspire individuals at all organizational levels to be the leader they are meant to be. His impressive leadership experience ranges from leading soldiers in the U.S. Army to working with senior leaders in major private and public sector organizations around the world, through FranklinCovey and his two successful leadership consulting businesses.

Οργανωτές
Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας

Η αποστολή του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας είναι η επίβλεψη της νόμιμης και υπεύθυνης διαχείρισης των χρηματοοικονομικών λειτουργιών του Δημοσίου, υποστηρίζοντας τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και διασφαλίζοντας την αποτελεσματική εφαρμογή της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Οι κύριες αρμοδιότητες του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας είναι οι πιο κάτω: • Η παροχή ενός σύγχρονου, ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού πλαισίου, που να ενισχύσει την αξιοπιστία των χρηματοοικονομικών και λογιστικών συναλλαγών και τη χρηματοοικονομική πληροφόρηση του δημόσιου τομέα, • Η προώθηση της χρηστής χρηματοοικονομικής διαχείρισης στο δημόσιο τομέα και • Η διασφάλιση ενός αποτελεσματικού και διαφανούς συστήματος δημόσιων συμβάσεων, πλήρως εναρμονισμένου με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού

Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού Η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης έχει ως στόχο να συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας και τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας, κυρίως μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής πολιτικής μάθησης για τη δημόσια διοίκηση, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό και οργανωσιακό επίπεδο. Όραμα της ΚΑΔΔ είναι να συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στη δημιουργία μιας σύγχρονης, πολιτοκεντρικής Δημόσιας Διοίκησης, όντας οι ίδιοι ένας οργανισμός μάθησης ο οποίος τηρεί αυτά που διδάσκει και χαίρει τοπικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς αναγνώρισης. Μερικές από τις βασικές αξίες της ΚΑΔΔ είναι: η ποιότητα, η διαφάνεια και προσβασιμότητα, η ανταπόκριση στις ανάγκες του πολίτη, η αριστεία στηριγμένη στην καινοτομία και την υιοθέτηση νέων ιδεών και πρακτικών, η προσαρμοστικότητα, η ευσυνειδησία, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, το ομαδικό πνεύμα εργασίας, η ίση μεταχείριση, αμεροληψία, αντικειμενικότητα, η δημιουργικότητα, η συνεχής μάθηση και ανάπτυξη. www.mof.gov.cy/capa | 22466520

IMH

IMH is a leading Corporate Events and Media organization operating in the Knowledge and Information Economy. It provides products and services based on content, intelligence and connections to specialist audiences. IMH services include the organization of conferences, summits, client events, exhibitions, business, and mainstream media. Every year, IMH organizes more than 200 corporate events in physical, hybrid and online form: Conferences and Exhibitions on all market sectors, Investment summits and road shows in Cyprus and abroad, Client Conferences and other corporate events, Business award ceremonies. Our corporate events provide the biggest networking, business development, knowledge providing and career advancement opportunities in Cyprus. IMH media department operates, publishes and distributes: IN Business, the leading monthly business magazine in Cyprus, GOLD, the leading English-language monthly business Magazine in Cyprus, IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), GOLD Portal (www.goldnews.com.cy), Over 40 annual business catalogues, supplements and directories, Reporter (www.reporter.com.cy), one of the most visited multi-thematic news portal in Cyprus. IMH recently acquired Super FM, the leading music radio station in Cyprus.

Contractors
FranklinCovey

Η FranklinCovey είναι ο κορυφαίος οργανισμός διεθνώς που υποστηρίζει επιχειρήσεις να πετύχουν αποτελέσματα τα οποία απαιτούν αλλαγή στην ανθρώπινη συμπεριφορά, κάτι που συχνά αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση στον κόσμο των επιχειρήσεων. Προσφέρουμε εργαλεία, μεθοδολογία, και εκπαίδευση σε αποτελεσματικές πρακτικές και ιδέες διακεκριμένων thought-leaders, με απώτερο σκοπό να επιφέρουμε, όχι απλά σταδιακή βελτίωση, αλλά ριζική αλλαγή. Η ολοένα αναπτυσσόμενη παρουσία μας σε όλο τον κόσμο έχει ξεπεράσει τις 150 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, με ένα δίκτυο συνεργατών που προσπαθούν να πραγματώσουν την κοινή μας αποστολή: «Να υποστηρίζουμε ανθρώπους και οργανισμούς απ’ όλο τον κόσμο να πετύχουν την υπεροχή!

Χρηματοδότηση
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία
Ακροατήριο

Η Ημερίδα απευθύνεται σε:

• Πολιτικούς προϊστάμενους και Κρατικούς Αξιωματούχους
• Γενικούς Διευθυντές Υπουργείων και Υφυπουργείων και Διευθυντές Τμημάτων
• Χρηματοοικονομικούς Διευθυντές και Υπεύθυνους Στρατηγικού Προγραμματισμού Υπουργείων και Υφυπουργείων

Επικοινωνία

Project

Αθηνά Κυριάκου

H Αθηνά είναι υπεύθυνη για το επιστημονικό περιεχόμενο και τη γενική διαχείριση του συνεδρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ή άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο athina.kyriakou@imhbusiness.com και στο +357 22505580.

Marketing Manager

Γεωργία Ευθυμιάδου

Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και την προώθηση της ημερίδας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/εισηγήσεις για το μάρκετινγκ της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο +357 22505575 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Georgia.efthymiadou@imhbusiness.com

Οι εγγραφές έκλεισαν
 

Ημέρα και ώρα

18 Φεβρουαρίου 2022 @ 12:00 ΠΜ -
08:00 ΜΜ
 
 

Λήξη Εγγραφών

18/02/2022
 

Γλώσσα Συνεδρίου

Ελληνικά
 

Τοποθεσία

Hilton Nicosia
 
 
 
Λήψη συμβάντων iCal

Κοινοποιήστε